Programma

Kickoff

KICKOFF

IDEE

ONTWIKKELEN

Locatie: Hoofdkantoor ARN, Nijmegen

Duur: 10.00 – 18.00 (met lunch & borrel)

 

Tijdens een inspirerende kick-off dag ben je te gast bij ARN, de circulaire koploper op gebied van afval verwerking in Gelderland. Op deze dag maak je kennis met je team en krijg je van regionale en nationale koplopers alles te horen wat er te weten is over de circulaire economie! Je krijgt workshops van de professionals van Start Up Mix, Sustainable Motion en Studio.Y. ga je samen de bedrijven en je team de challenge vraag verkennen.

Expertise Lab

EXPERTISE LAB

FEEDBACK

EXPERTS

Locatie: Rabobank Rijk van Nijmegen, Nijmegen

Tijd: 10.00 – 18.00 (met lunch & netwerk borrel)

 

Tijdens het expertise lab presenteer je met je team jullie eerste ideeën aan een aantal koploper op het gebied van de circulaire economie, innovatie of business modeling. Zij helpen jullie mee om in termen van een ‘circulair business model’ te leren denken: Hoe kun je een financieel haalbare circulaire oplossing voor je opdrachtgevers bedenken? Tijdens deze dag leer je zakelijk denken combineren met circulair en duurzaam denken en loop je weg met nieuwe inspiratie om aan de slag te gaan!

Builders Lab

BUILDERS LAB

IDEE

VISUALISEREN

Locatie: De Smeltkroes, Honig Complex Nijmegen

Tijd: 13.00 – 17.00 (met borrel)

 

In het hart van de Gelderse maakindustrie ga je een hele middag aan de slag met designers van verschillende disciplines om na te denken over manieren om je idee visueel te maken. Tijdens het builders lab leggen zij de verschillende mogelijkheden uit die er tot je beschikking staan en hoe zij jou en je team hierbij kunnen helpen. Circle Design, Studio Op Poten, de Smeltkroes en het FabLab staan allemaal tot je beschikking om je te helpen bij het visualiseren van je circulaire idee!

Finale

FINALE

IDEE

PRESENTEREN

Locatie: De Vereeniging, Nijmegen

Tijd: 19.30 tot de late uurtjes….

 

Tijdens de finale in de Vereeniging krijg je de kans om je idee aan heel Gelderland te laten zien!  Voor een select publiek sta je tijdens the hottest event in town  op het podium met je team jullie duurzame oplossing te presenteren aan een onafhankelijke jury met daarin regionale en nationale toppers uit de duurzaamheidswereld en politiek!

Welk team heeft het idee met de meeste potentie om uit te worden gevoerd en die een bijdrage kan leveren aan een transitie naar een circulair Gelderland? Dit team mag zich de winnaar van de eerste Gelderland Circular Challenge noemen!